دارای گواهی استاندارد بین المللی CE اروپا از انستیتو استانداردهای کشور انگلستان BSI (British Standard Institution) می باشد و لذا به علت داشتن استانداردCE انگلستان، قابلیت صادرات کالا به اروپا را دارد که کتابچه عکس و گزارش آزمایش های انجام شده در این خصوص، در ۵۰ صفحه قابل ارائه می باشد.
خاطرنشان می شود، از سال ١٣٨۵ تاکنون، تعداد زیادی از فلومترهای مذکور، پس از تولید در سراسر کشور ، نصب شده و یا به کشورهای خارج صادر و در حال حاضر نیز در حال بهره برداری میباشند.
آزمایشگاه کالیبراسیون شركت دانش بنیان ايران مدار، تنها آزمایشگاه دارای گواهی استاندارد ISO١٧۰٢۵ از مرکز ملی تائید صلاحیت ایرانNACI (National Accreditation Center of Iran) در ایران و غرب آسیا است که به عنوان آزمایشگاه مرجع و همکار "سازمان ملی استاندارد ایران" جهت کالیبراسیون کلیه فلومترهای مجاز به آزمایش و صدور گواهینامه استاندارد میباشد.
درتولید فلومتر با سایز ١۴۰۰ میلیمتر ، به هنگام کالیبراسیون حتما بایستی مقادیر زیادی آب در مدت کالیبراسیون از داخل فلومتر عبور کند که اصطلاحاً روش کالیبراسیون خیس نامیده شده و در ایران فقط شرکت ایران مدار دارای چنین تجهیزات و تاسیساتی می باشد . اگر فلومتر به روش ذکرشده کالیبره نگردد ، در سالهای بهره برداری دقت لازم را نداشته و موجب اختلافات عدیده بین خریدار و فروشنده آب خواهد شد و به این ترتیب فقط در مدت یک سال ممکن است شرکت خریدار فلومتر چند برابر قیمت دستگاه در فروش یا خرید آب متضرر گردد .
در چند دهه گذشته پس از ابداع تکنولوژی ساخت فلومترهای الکترومغناطیسی، تکنولوژیهای دیگری مانند فلومترهای اولتراسونیک Ultra sonic flow meters، فلومترهای توربینی Turbine flow meters و غیره نیز ابداع گردید. ولی هیچ یک از این تکنولوژیها، تاکنون نتوانستهاند با دقت و قابل اعتماد بودن مقادیر قرائت شده فلومترهای الکترومغناطیسی برابری نمایند. پر واضح است از آنجا که سرعت در نقاط مختلف سطح مقطع لوله، متفاوت میباشد (پروفیل سیال)، سرعت واقعی در هر سطح مقطع، میانگین سرعت کلیه نقاط آن میباشد. علت دقت بالای کنتورهای مغناطیسی آن است که دبی لحظهای اندازهگیری شده، میانگین دبی لحظهای میلیونها نقطه داخل استوانه کنتور است که دائماً در حال اندازهگیری میباشند. به عنوان نمونه در فلومترهای اولتراسونیک با دو سنسور، دبی اندازهگیری شده همواره میانگین دبی نقاط مختلف در روی مسیر حرکت سیگنال بین دو سنسور است نه نقاط داخل کل حجم لوله. در نتیجه بهترین دقت فلومترهای اولتراسونیک با دو سنسور ١ ± تا ٣ ± درصد حداکثر مقدار قابل قرائت فول اسکیل (FS: Full Scale) میباشد، در حالی که دقت فلومترهای الکترومغناطیسی بهتر از ۰.۵ ± تا ۰.٢ ± درصد میباشد.
ویژگی های کنتورهای الکترومغناطیسی فلنجی مگاب ٣۰۰۰
ساختار یکپارچه (Compact) یا جدا از هم (Separate)
• یک قسمتی (سنسور و نمایشگر سرهم Compact) یا دو قسمتی (سنسور و نمایشگر جدا از هم Separate) که منتج به انتخاب دستگاه با ساختار مناسب با شرایط محل نصب (حوضچه) گردیده و باعث دوام دستگاه برای نصب صحیح و بهرهبرداری از آن طی سال های طولانی میگردد.
کیفیت ساخت و بخشی از قابلیتها
• ایران مدار تولید کننده مگاب ٣۰۰۰ دارای استاندارد ISO 9001:2000 و ISO 9001:2005 یعنی مدیریت تضمین کیفیت ساخت دستگاههای تولیدی میباشد.
• سازگاری بسیار بالای سنسور الکترومغناطیسی با قسمت پردازشگر
• استحکام عملیات بالا به علت خود کنترل و خود تنظیم بودن
• استفاده از EEPROM جهت حفظ اطلاعات ذخیره شده
• قابلیت اندازهگیری جریان در هر دو طرف
• تشخیص خالی بودن لوله
• مجهز به دیتالاگر (قابل انتخاب)
• مجهز به سیستم ارسال اطلاعات SMS در سیستم GSM (قابل انتخاب)
پیکربندی ساده
• کلیه پارامترها فقط از طریق سه کلید Keypad تنظیم میگردند. اطلاعات تنظیمها با اسم رمز محافظت میشوند.
• کالیبراسیون بدون نیاز به جریان مایع امکانپذیر است.
نصب در کلیه نقاط
• بدنه نمایشگر از آلومینیوم ضد شوک و مقاوم در مقابل اسیدها و مواد قلیایی با درجه حفاظتی IP67 و در صورت سفارش IP68
• بدنه سنسور از کربن استیل یا استنلس استیل (قابل انتخاب) با درجه حفاظت IP68
• عدم نیاز به کالیبراسیون
کلیه فلومترهای الکترومغناطیسی مگاب ٣۰۰۰، در کارخانه ایران مدار کالیبره و تنظیم شده و پس از نصب نیاز به هیچگونه کالیبراسیون یا سرویس دورهای خاصی ندارند.
مشخصات کلی:
- دیتالاگر داخلی با ظرفیت بسیار بالا با استفاده از فلش کارت Flash Card
- دارای استاندارد CE اروپا از انستیتو استانداردهای انگلستان BSI - British Standard Institute
- عدم نیاز به کالیبراسیون دورهای و نگهداریهای خاص. سرکشی حداکثر یک بار ماهیانه یا زمانهای بارانی و برفی در صورتی که دستگاه در فضای آزاد یا درون حوضچه (Manhole) نصب شده باشد.
- فاقد قطعه متحرک = طول عمر و دقت بالا
- قابلیت تجهیز به سیستم GPRS/GSM/SMS و دیتالاگر
- در سه نوع تغذیه با برق، باطری داخلی، نور خورشید یا سولار سل (Solar cell)
اصول اندازهگیری در فلومترهای الکترومغناطیسی
اصول اندازهگیری در فلومترهای الکترومغناطیسی بر طبق قانون فارادی میباشد. قاعدتاً هر جسم هادی که یک میدان مغناطیسی را قطع نماید، در داخل آن جسم ولتاژی القاء خواهد شد که با شدت میدان مغناطیسی، زاویهی برخورد جسم هادی با میدان مغناطیسی و بالاخره سرعت عبور آن جسم از درون میدان متناسب خواهد بود. حال با توجه به ثابت بودن شدت میدان و زاویه برخورد، در عمل ولتاژ القاء شده در داخل ماده هادی متناسب با سرعت حرکت سیال خواهد بود. پس در عمل فلومتر الکترومغناطیسی و فلومترهای دیگر مانند آلتراسونیک و غیره سرعتسنج میباشند. با توجه به سرعت اندازهگیری شده و سطح مقطع فلومتر، میزان حجم انتقال داده شده طبق رابطه ی Q=VS محاسبه میگردد.
با فرض اینکه سرعت برحسب m/s و سطح مقطع بر حسب m2 باشد، در نتیجه بر طبق رابطهی بالا m3/s = m2 × m/s حجم انتقالی یا دبی (Q) بر حسب m3/s خواهد بود. با توجه به اعمال ضرایب مختلف میتوان واحدهای مختلف دبی مانند m3/h , Lit/min , Lit/s و ... را از فلومتر دریافت کرد. در بعضی از مواد با توجه به ضرایب وزن حجمی میتوان یک فلومتر را به عنوان اندازهگیری جرم انتقالی مورد استفاده قرار داد.
واحدهای مورد استفاده در این حالت ton/h , kg/h , kg/s , g/s و ... میباشد.
کاربردهای مگاب ٣۰۰۰
- تأسيسات آب و فاضلاب: خروجی سدها، چاه ها، ايستگاههای پمپاژ، خطوط آبرسانی شهری و روستایی همچنین اندازه گيری آب خام، شرب و يا تصفيه شده، هرزآب، فاضلاب و غیره
- صنايع شيميایی: اسيدها، سودهای سوزآور، سريش، چسب
- صنايع غذايی: آب معدنی، شير، ماست، دوغ، ملاس، شيره چغندر
- صنايع دارویی
- صنایع فلزی / معدنی
- صنایع کاغذ / خمیر کاغذ
- صنایع دریایی
- صنایع شبکه لولههای آب / مدیریت نشت آب
- صنایع آبیاری کشاورزی
- صنایع اندازهگیری / خرید و فروش آب